K-Town heeft een eigen facebook pagina :) Volg ons op Facebook

 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.206013569475953.48959.206005326143444&type=3#!/pages/K-Town/206005326143444?sk=wall

 

 

10 sept 2011 Gerda en Ton zijn de beste :)

Gisteravond moesten we halsoverkop naar Brabant - Vught scheuren want de band die ingehuurd was voor het bruiloftsfeest van Gerda en Ton kon helaas niet komen. We hadden onze vrijdagavond niet beter kunnen besteden!! Wat een geweldig feest was het.

Gerda en Ton K-Town wenst jullie heel veel geluk en dat jullie nog maar lang mogen nagenieten van de gave avond. Dikke kus van Annemiek

 

3 sept de kermis in Laren rules :)

Ook dit jaar mochten we terugkomen bij Stegeman in Laren. Altijd genieten bij de lieve ietwat gekke mensen in Laren :)

 

 27-08-2011 Geweldig feest in zaal Nijenhuis in Winterswijk :)

Zaterdag mochten we weer het geweldige feest meemaken in Winterswijk. je kunt je niet voorstellen dat het gewoon overdag al zoon groot feest kan zijn. Het was vroeg op voor ons maar dat was het meer dan waard:) Thanx en hopelijk tot volgend jaar!!! 

 

14-08-2011 K-Town in Bruins Saasveld

Altijd weer heerlijk thuiskomen in Bruins in saasveld. You sure know how to party :) We zien jullie weer in december !!!!

 

22-7-2011 K-Town speelt op de Wiezo in het altijd gezellige Wierden

 http://www.youtube.com/watch?v=ncVFNw5D180

www.youtube.com/watchEen dag voor onze welverdiende vakantie mochten we spelen in mijn geboortedorp Wierden en de Wierdense Zomerdagen (wiezo) was helemaal top ! :)

Hopelijk tot volgend jaar, groetjes van een echte wierdense :)

 

09-07-2011 K-town speelt in het verre Limburg

Gisteren mochten we fijn een eindje rijden naar Baexum in Limburg. We spraken elkaars taal niet maar het was supergezellig:) Wij hebben het in ieder geval erg naar ons zin gehad, en hopelijk tot ziens in Baexem :)

 

 

20-05-2011 Top feestje van Leonie en Sander in de heereboer in Zeddam

 

Afgelopen zaterdag hebben we mogen spelen op het supergezellige feest van Leonie en Sander. Ik zal binnenkort als ik deze site een beetje heb uitgevogeld een filmpje plaatsen. hihi dat is nog ingewikkelder dan je zou denken hoor! In ieder geval wil ik jullie heel veel geluk wensen en bedankt dat we erbij mochten zijn. groetjes Annemiek  K-Town

 

 

 

19-05-2011  : K-Town staat in de krant in Azië , Borneo Post

 

Zoals gezegd speelden we op 8 mei in de bar van het Marriott hotel. Daar werden we geïnterviewd door heuse journalisten van de Borneo Post. Zie de link hieronder om het artikel te bekijken dat op 19 mei 2011 in de Borneo Post stond. 

 

http://www.theborneopost.com/?p=131306

 

 

07-05-2011 Say Cheese:  K-Town speelt bij de Nederlandse Vereniging in Miri 

 

De dag na het grote feest in Brunei mochten we aantreden op het feest in Miri. Het podium had een prachtig uitzicht op zee en er was een lekkere ontspannen sfeer. We hebben gelukkig iedereen aan het dansen en zweten gekregen, ourselves included :) Eén van de sponsoren van dit feest was de general manager van het Marriott hotel in Miri. Hij was goed uit zijn dak aan het gaan op de dansvloer en omdat we als band in zijn mooie hotel logeerden vroeg hij ons om de volgende dag in het Marriott hotel op te treden. Tuurlijk wilden we dat !!

 

 

06-05-2011 Go West:  K-Town speelt bij de Nederlandse Vereniging Brunei

 

Na Singapore hadden we 9 dagen vrij, dus hebben we heerlijk vakantie gevierd op Bali in onze villa met prive zwembad EN butlers jaja. Daarna was het alweer tijd voor ons tweede optreden in Brunei. Ook hier werden we zeer gastvrij ontvangen. Er lagen zelfs heerlijke ijskoude Heineken biertjes voor ons klaar in ons appartement, terwijl Brunei een alcoholvrij/ droog land is. Grote dank aan meneer Rob de Bree van de dutch committy die dit geweldig geregeld had. Het werd een mega gezellig en warm feest.

 

 

23-04-2011 Oranjebal: K-Town speelt op de Hollandse Club in Singapore

 

Onze tour in Azië zijn we begonnen met een optreden bij de Hollandse club. Nadat we hartelijk welkom waren geheten met een heerlijke kom erwtensoep( !! )kon het optreden beginnen.Speciale gast die we muzikaal mochten begeleiden die avond was de Idols winnares van 2008 Nikki. De avond was een groots succes en we willen vooral Jack van Viking Entertainment en Nancy en Nele van de organisatie in Singapore bedanken omdat zij het toch maar mogelijk hebben gemaakt dat K-Town deze Azië tour mocht doen.

 

 

10-04-2011:  K-town On Tour 2011!!

K-Town zal vanaf 21 April gaan touren in Azië, hoe cool is dat?!

Jack van boekingskantoor Viking, en onze geluidsman Robert van Blacknight reizen gezellig met ons mee. Ons eerste optreden zal zijn in Singapore in de Hollandse Club. Met grote dank aan onze vriendin Nancy :)

Vanuit hier zullen we verder reizen maar hierover binnenkort meer We houden jullie zeker op de hoogte :-D

01-01-2011:  Happy New Year!

Happy new year allemaal!! Wij hebben het oude jaar weg gespeeld in Cafe de paus in Lutjebroek en zijn het nieuwe jaar daar ingeknald! Check ons filmpje hieronder, gemaakt door die geweldige DJ Dolphin :-D

14-12-2010:  Dank u Sinterklaasje!

Afgelopen zondag 5 december op de mooie Sint Nieklaas avond hebben we lekker gespeeld in Bruins in Saasveld. Grote dank aan het geweldige publiek daar, altijd leuk om voor jullie te spelen.


Zaterdag 11 dec mochten we meefeesten op de bruiloft van Chris en Eline in het alom bekende Puiflijk!!! Wij waren er in ieder geval nog nooit geweest, maar het was heel erg gezellig, geweldige warme mensen daar in Puiflijk.

Zondag 26 december, 2e kerstdag spelen we in "De Leeren Lampe" in Raalte. Dus mocht het vele eten je de neus uit komen, kom dan gezellig langs :)

Oud en Nieuw spelen we in Lutjebroek in Cafe de Paus!! Luid met ons het nieuwe jaar in van 00:30 tot 04:3.
2011 belooft weer een fantastisch jaar te worden voor K-town! Binnenkort meer daarover!!

10-10-2010:  De zomer voorbij!

Zo, de zomer drukte is weer voorbij. Maar dat betekent niet dat we met zijn allen rond de open haard kunnen gaan zitten! Integendeel. Er zijn weer leuke optredens op komst in Laren, Twello en ook in ons geliefde Bruins in Saasveld Houd de agenda in de gaten en hopelijk tot gauw!

08-09-2010:  Wat een weekend!

Wat een weekend hebben we gehad! Vrijdag een te gekke bruiloft en zaterdag de feesttent in Wintelre op z'n kop gezet. De meeste weekenden houdt het dan wel op, maar afgelopen weekend voor K-town niet! Zondag hebben we een super optreden gehad op het zomerse festival VathorstNOW!. Hier hebben we samen met Wolter Kroes en Belle Perez een geweldig feest gebouwd. Check ook even het filmpje dat gemaakt is van ons optreden daar!
Als afsluiter van onze marathon hebben we maandag op de Kermis in Laren (gld.) gespeeld. Een te gek, en zeker een verrassend optreden! En nu uitrusten... Hou de agenda in de gaten voor aankomende optredens!!
09-09-'10 UPDATE: De foto's van VathorstNOW! staan online. Check ze in het fotoalbum

02-09-2010:  Filmpje Winterswijk!

Check nu het nieuwe filmpje van ons optreden in Partycentrum Nijenhuis in Winterswijk. Was een te gek feest, en dat gewoon om 12 uur 's middags!! Kom komend weekend weer met ons meefeesten, zaterdag 04 sept. spelen we op de kermis in Wintelre, zondag 05 sept. op het festival VathorstNOW!, en maandag 06 sept. op de kermis in Laren! Genoeg keuze toch?

01-09-2010: Foto's Munnekeburen

Ja hoor, het is zover... De foto's van Munnekeburen staan online!!!

28-08-2010: Druk!!

Morgen, zaterdag 28 aug. krijgen we het druk! Overdag spelen we van 11:00 tot 16:00 op het volksfeest in Winterswijk, zaal Nijenhuis. Daarna moeten we snel snel snel inpakken en wegwezen onderweg naar Zoetermeer. Waar we van 21:00 tot 01:00 een nieuwe sporthal mogen openen voor de DSO in Zoetermeer Dus vanavond gaan we vroeg naar bed, en nemen we genoeg vitamientjes zodat we morgen weer kunnen knallen ☺

21-08-2010:  K-Town in Sporthal de Schakel in Munnekeburen!

Vanaf het eerste nummer groot feest, je hebt er van die fantastische avonden tussen zitten!! Kijk maar even in ons gastenboek voor een sfeerimpressie gemaakt vanuit het publiek door Ria met haar mobiel!

14-08-2010:  K-town op de kermis in Wervershoof!

Mooi feest gemaakt in Wervershoof, door het butweer kwam de echte drukte pas later op de avond en werd het toch nog gezellig! Onze geluidsman Robert mocht zijn mengtafel zomaar bij de goedmoedige overburen in de voortuin planten, geweldig!! ☺

10-08-2010:  K-town op de gouden pijl dagen in Emmen!

Oooooh, we waren net verzopen katjes daar in Emmen! Helemaal nat geregend en ook nog een lek podium ☹. Maar de mensen in Emmen hebben ons gelukkig genoeg warmte gegeven!
Heel erg bedankt allemaal☺.
Hopelijk tot volgend jaar op de Gouden Pijl dagen!!

08-06-2010:  Morgen Rietmolen!!

Zin om lekker met ons mee te zweten en puffen morgen?
K-Town gaat morgen een mooi zomeravond feest maken in Rietmolen (Reetmölle).
Dus kom gezellig langs tussen 22:30 en 02:00!

Leuk detail: Er zal ook een heuse fotografe aanwezig zijn om de nieuwe K-Town Promofoto te schieten

Hopelijk tot morgen!

14-05-2010:  Filmpje Bruins!

Check hieronder een nieuw filmpje van ons optreden in Bruins van zondag 25 april. Het was zoals altijd weer een te gek feest in Bruins. Check onze agenda om te zien waar we binnenkort weer spelen!!

22-04-2010:  A.s zondag gratis naar Bruins!!

Aankomende zondag staan we in Bruins te Saasveld, die hun 50-jarig bestaan vieren. Let daarom op deze speciale actie:

A.S. ZONDAG GRATIS ENTREE! Download nu de Bruins single "Mijn Favoriete Tent" en betaal via IDEAL, print je betalingsbewijs en laat deze zondag* aan de entree zien. Je krijgt dan GRATIS entree bij Bruins en 1 consumptiemunt.
* Deze actie is alleen zondag 25 april geldig bij vertoon van een betalingsbewijs bij betaling via IDEAL.

Hoe vaker het nummer wordt gedownload des te groter de kans dat deze plaat binnenkort in de Nederlandse top100 is te horen!
Dus.. help HARRY & THE BRUINS ALL STAR CREW de top 100 in !!

Klik hier en download de single "Mijn Favoriete Tent"!

13-04-2010:  Lente!!

De Paasdagen zijn weer voorbij, en het zonnetje schijnt weer! K-Town maakt zich op voor een geweldige nieuwe zomer. Zaterdag 17 april zijn we te bewonderen in Brightside In Deurne. Dus ben je in de buurt, kom vooral meefeesten!! Zondag 25 April gaan we de tent op zijn kop zetten in Bruins in Saasveld. Hopelijk tot dan!
Dikke kus van
K-town!!

25-02-2010:  Carnaval & extra optreden!!

K-town heeft het carnavals weekend weer achter de rug. We hebben drie te gekke optredens gedaan. 12 & 15 februari in café de Noot en 13 februari stonden we in Mierlo-Hout. Check de foto's, het gastenboek, maar ook vooral het compilatie filmpje dat we gemaakt hebben van deze optredens!


Aanstaande zaterdag 27 februari speelt K-Town op een benefiet voor Ghana. Op initiatief van K-Town gitarist Pim zullen wij een uur lang knallen in 't Wapen van Beckum vanaf ongeveer 21:45 uur. Komt allen! Leuk detail; Een van de aller eerste K-Town optredens was voor dit zelfde goede doel, en wel al op 11 februari 2007 in het stadhuis van Hengelo.

10-01-2010:  Beste Wensen!

Dag mensen! Mogen wij u allen de beste wensen wensen voor dit jaar! Ook wij gaan ons uiterste best doen om er een mooi jaar van te maken. Groeten!

05-12-2009:  Volgend weekend feest in Amersfoort!

Zaterdag 12 december staat winkelcentrum Vathorst in Amersfoort in het teken van kerst. Er staat een prachtige kerstfair op het programma, gehouden door de organisatie van VathorstNOW!. De dag duurt van 12.00 uur tot 22.00 uur en staat bol van de gezelligheid. Ook wij zijn van de partij en zullen op een buitenpodium staan bij de Veemweg / Beijerink 1, op de hoek van Cruquis. We spelen tussen 18.00 en 22.00 uur. -x- K-Town!

01-11-2009:  Zondag 22 november Bruins!

Leuk leuk leuk! Zondag 22 november staan wij weer in zaal Bruins in Saasveld! Kun je alvast mooi in je agenda zetten ;)! Tot dan! Groetjes, K-Town!

05-10-2009:  De foto's van Landhorst online!

Afgelopen weekend stonden we op de kermis in Landhorst! Het was ontzettend gezellig!! De foto's staan online! Liefs, K-Town!29-09-2009:  Aankomend weekend landhorst!

Aankomende zaterdag staan we op de kermis in Landhorst. We staan in zaal 'Buitenlust' vanaf ongeveer 21.30 uur. -x- K-Town!

26-09-2009:  Foto's Hall online!

Afgelopen weekend in Hall was een geweldig feest! Wel ontzettend warm, maar één en al gezelligheid :)! De foto's staan online in ons fotoalbum! Tot volgend jaar! Groetjes, K-Town!14-09-2009:  Aanstaande zaterdag Hall!

Onze zangeres is weer een jaartje ouder geworden. En dit mag gevierd worden ;-) ! Dus kom aanstaande zaterdag, 19 september, allemaal naar zaal Bello in Hall! Dan maken we er samen een mooi feest van! Liefs, K-Town!

04-09-2009:  Leuk weekend voor de boeg :) !

Morgen staan we vanaf 21.30 uur in een feesttent in Wijthem, vlakbij Zwolle! En zondag op het Schuttersfeest in Delden, dit vanaf 19.00 uur. Lekker in ons vertrouwde Twenteland! Een leuk weekend voor de boeg dus! Nice :) !! Wie weet zien we je daar! -x- K-Town!

26-08-2009:  Aanstaande maandag Lutjebroek!

Maandag 31 augustus staan we, samen met o.a. Starkoo, op de kermis in Lutjebroek, en dat om jawelllll...... 10.30 uur....!! En omdat dat voor ons muzikanten erruugggg vroeg is zullen wij in de buurt overnachten, super gezellig natuurlijk ;)!!! Het schijnt erg druk te worden dus we kijken er met veel vreugde naar uit! Groetjes, K-Town! Ps. De foto's van Bills Bar afgelopen weekend staan online.22-08-2009:  Vanavond Bills Bar!

Vanavond staan we in Bills Bar in Markelo. Nog niets te doen? Dan zeggen wij; "tot vanavond!" ;)! -x- K-Town!

20-08-2009:  Meerpaaldagen was super!!!

Dronten afgelopen zaterdag was ge-wel-dig!!!! Wat een feest! En dat voor 12.000 man!! Blown away!!!! Er zijn veel foto's gemaakt door onze fotografe Wyke van Weelden . Deze kun je bekijken in ons fotoalbum. Ook zijn er ontzettend veel filmpjes gemaakt die zo snel mogelijk online zullen komen te staan. Het was echt een grandioos feest!! Hopelijk tot volgend jaar!! K-Town!13-08-2009:  Zaterdag Meerpaaldagen Dronten!!!!!!!!!

Aanstaande zaterdagavond spelen we op misschien wel het grootste evenement in Nederland waar je als coverband in dit circuit kunt staan; de Meerpaaldagen in Dronten! Van donderdag 13 tot en met zaterdag 15 augustus vindt dit grote feest voor de achttiende keer plaats. En met groot feest bedoel ik ook echt een GROOOOT FEEST!!!!! Het centrum van Dronten wordt omgetoverd in een groots evenemententerrein dat bol staat van activiteiten en muziek. Dit gratis toegangkelijke festival trekt gemiddeld 10.000 (!) bezoekers per avond!!!! Dit is dus iets wat je zeker niet mag missen ;)!!! Tot zaterdag!10-08-2009:  Exclusief; de K-Town ringtone voor Dronten!!!!

NU NIEUW! De K-Town ringtone, speciaal voor ons optreden in Dronten zaterdag 15 augustus! Wil jij ook Annemarie op je telefoon? SMS 'tone dronten' naar nummer 3010 en ontvang de ringtone op jouw telefoon!! Om te ringtone te kunnen downloaden moet je internet op je telefoon hebben. Je zit niet vast aan een abonnement en de ringtone kost 
€ 1,50. Exclusief en uniek! En als eerste band zijn wij ontzettend trots om dit te mogen presenteren!!!!!!!

07-08-2009:  Zaterdag Blokzijl en zondag Bruins!

Aanstaande zaterdag staan we op een beachparty in Blokzijl met Starkoo! En zondag weer in onze vertrouwde discotheek Bruins in Saasveld! Het wordt dus weer een geweldig weekend voor ons ;). Afgelopen weekend was ook erg geslaagd! De foto's van het breulyfeest afgelopen weekend staan online en kun je bewonderen in ons fotoalbum. Liefs, K-Town!25-07-2009:  Vanaf volgend weekend weer knallen!

Na even heerlijk vakantie te hebben gehad gaan wij vanaf volgend weekend weer knallen! Zaterdag 1 augustus staan we in een feesttent in Zevenaar en zondag 2 augustus op de kermis in Wanroy. Het belooft een mooi feestje te worden, dus mocht je nog geen plannen hebben dan weet je waar je naartoe moet! Groetjes, K-Town!

08-07-2009:  Vakantie!

Wij gaan heerlijk genieten van de zon want we hebben vanaf volgende week vakantie. Even een korte break en vanaf augustus gaan we weer knallen! We hebben dan ontzettend gave gigs staan die jullie ook zeker niet mogen missen! Fijne vakantie! K-Town!

05-07-2009:  Foto's en filmpjes Espel online!

Vorig weekend stonden we op een dijkfeest in Espel in het voorprogramma van Manuela Kemp en Peter Koelewijn. Er zijn veel foto's gemaakt en ook hebben we een paar leuke filmpjes gemaakt. Deze kun je bekijken bij multimedia! Het was een ontzettend leuk feest op een prachtige locatie! Dank je wel Espel!12-06-2009:  Zaterdag 27 juni festival in Espel!

Zaterdagavond 27 juni staan we op een festival in Espel. We spelen een set van anderhalf uur, aanvang is om 22.00 uur. Tot dan! -xxx- K-Town!

29-05-2009:  Vanavond Bluesnight in Nunspeet!

Vanavond staan we op de bluesnight in Nunspeet, als enige band die niet blues speelt ;)! We staan in 'Café Marktzicht' vanaf 21.00 uur. Morgenavond staan we in 'Café Bright Side' in Deurne in zaal 'De Zwaan'. Een gezellig weekend voor de boeg dus! :) Groetjes, K-Town!

24-05-2009:  Foto's Bills Bar online!

Gisteravond was een zeer geslaagde avond! Jee, wat was het ontzettend druk! En niet zonder reden natuurlijk! Nick & Simon gaven een geweldige show! De foto's staan online in ons fotoalbum. Tot de volgende keer Bills! Liefs, K-Town!

    

19-05-2009:  Zaterdag Bills Bar met Nick & Simon!

Ons weekend was top! Zowel de bruiloft, het voetbalfeest in Babberich en natuurlijk Bruins, wat een feest ;)! De foto's staan online, dus ga snel naar het fotoalbum om ze te bekijken! Aanstaande zaterdag staan we in Bills Bar te Markelo met jawelll..... Nick & Simon !!!!! Kom je ook? Greetz, K-Town!

    

10-05-2009:  Een eigen fansite!!

Onze zangeres Annemarie heeft een ontzettend grote fan; Suzan. En Suzan komt dan ook regelmatig kijken bij alles wat Annemarie doet, waaronder K-Town! Ze is ontzettend creatief en heeft al twee fansites gemaakt voor haar. Nu heeft ze ook een eigen fansite voor K-Town gemaakt! Echt te gek!! Neem snel een kijkje op http://www.annemarie-fansite.nl/k-town en laat even een berichtje achter voor Suzan want dat heeft ze helemaal verdiend! Dank je wel Suus!!!!!!! Je bent top! -xxx-, K-Town!05-05-09:  Leuke optredens in het vooruitzicht!

Mei wordt een leuke maand voor ons, want er komen erg leuke optredens aan. Zaterdag 16 mei staan we in feesttent Buitenboom in Babberich. En zondag 17 mei staan we in dancing Bruins te Saasveld. Hier hebben we ook weer erruggg veel zin in! Ben je erbij? Liefs, K-Town!

23-04-2009:  Koninginnedag Oude Markt, Enschede!

Op koninginnedag staan onze zangeres Annemarie en gitarist Pim op de Oude Markt in Enschede! En dit met een 12-koppige band bezetting! Iets wat je zeker niet mag missen! ;) Het is in de buurt en natuurlijk zijn alle andere bandleden van K-Town ook van de partij dus kom zeker even kijken. Het begint om 13.00 uur. Tot dan! Groetjes, K-Town!

13-03-2009:  Onze zangeres bij 3FM!

Afgelopen week is onze Annemarie te gast geweest bij Robbert Jan op radio 3fm. Ze heeft twee nummers gezongen, deze kun je beluisteren op haar website www.annemariebron.nl . Ook is de opname van de 3fm webcam op YouTube geplaatst. Het filmpje kun je bekijken via de link op haar website. Leuk leuk leuk! :D Liefs, K-Town!

   

01-03-2009:  Foto's Bills Bar online!

Gisteravond stonden we voor de eerste keer in Bills Bar! Het was erruggg gezellig!! De foto's staan online. Zaterdag 23 mei staan we weer in Bills met Nick & Simon! Tot dan! Groetjes, K-Town!28-02-2009:  Vanavond Bills Bar Markelo!

Vanavond staan we onverwachts in discotheek Bills Bar te Markelo. Nog niks te doen? We beginnen om 23.00 uur. Tot vanavond! Groetjes, K-Town!

25-02-2009:  Geweldig carnavalsweekend achter de rug!!

Carnaval zit er weer op, maar wat een geweldig feest hebben we gehad zeg! Zowel Oldenzaal, Hoogland en Oosterhout waren stuk voor stuk super! De foto's kun je bekijken in ons fotoalbum, wat een beestenboel ;)! We hebben genoten! Tot volgend jaar! K-Town.

   

06-02-2009:  Carnaval met K-Town!

Het is alweer bijna carnaval. En dit gaan we zeker vieren! Namelijk zondag 22 februari in Zaal Rouwhorst te Oldenzaal, maandag de 23ste in Café de Noot te Hoogland, ons vertrouwde plekkie en als laatste dinsdag de 24ste in het Dorpshuis in Oosterhout (gld). Ook hier stonden we vorig jaar en dat gaat vast en zeker weer een enorm feest worden! Kom jij ook? Groetjes, K-Town!

30-01-2009:  'Het moet nie gekker worre'!

Carnaval is weer in zicht! En het kan niet anders dan dat het een mooi feestje gaat worden! Zeker omdat onze 'gangmaker' René onlangs een carnavalsnummer heeft geschreven die vorige week is binnen gekomen in de top100 op nummer 89. 'Het moet nie gekker worre'! Er is ook een clip bij gemaakt. Je kunt het nummer beluisteren en bekijken op YouTube: http://nl.youtube.com/watch?v=xABkNNqt5Uw . Check it out! K-Town!05-01-2009:  Bruins was super!!

K-Town stond gister voor de eerste keer in dancing Bruins! Echt super gaaf om daar te staan!! Het was jammer genoeg wel rustig, waarschijnlijk vanwege de feestdagen en het slechte weer. Toch hebben we het geweldig naar ons zin gehad en hopelijk zeker voor herhaling vatbaar!! Er zijn foto's gemaakt door een geweldige fotograaf Micha. De foto's kun je bekijken in ons fotoalbum. Meer foto's van Mischa kun je bekijken op www.mischa-imaging.nl . Tot de volgende keer!! Groetjes, K-town!

   

26-12-2008:  K-Town gaat goed het nieuwe jaar in!

K-Town begint het nieuwe jaar goed! We hebben vanaf nu namelijk ook kaarten en posters (zie hieronder)! Vet leuk! Wij wensen jullie hele fijne feestdagen toe en een goed en gezond 2009! Kom je het nieuwe jaar met ons inwijden op 4 januari in Bruins te Saasveld? De afsluiter mag je natuurlijk ook zeker niet missen (de 31ste) in Ede bij restaurant 'Het Oude Politiebureau' vanaf 15.00 uur. K-Town!30-11-2008:  Met K-Town het oude jaar afsluiten in Ede!

Het duurt nog maar een maandje en dan is 2008 alweer voorbij. En om het jaar goed af te sluiten ben je 31 december van harte uitgenodigd in restaurant 'Het Oude Politiebureau' te Ede. Niet alleen kun je er heerlijk dineren, ook zijn er lekkere drankjes en niet te vergeten geweldige muziek ;)! We spelen tussen 15.00 en 20.00 uur. Het schijnt erg druk te worden dus zorg dat je op tijd binnen bij de bar staat! ;) See you there! Groetjes, K-town!

15-11-2008:  Leuk nieuwtje!

Ons boekingskantoor Viking is goed voor ons bezig want jawel!..... vanaf 2009 komen we in discotheken te staan! We mogen het nieuwe jaar gelijk aftrappen in Dancing Bruins te Saasveld. Lekker vertrouwd publiek aangezien we allemaal uit Twenteland komen ;)! Dat wordt knallen geblazen!!

04-11-2008:  Foto's van feesttent Cabauw online!

De foto's van Cabauw staan online, met dank aan Jon (www.imediaworks.nl)! Tot de volgende keer! Liefs, K-Town!28-10-2008:  Top feest in Cabauw!

Afgelopen weekend was weer een mooi feest! Het was wel erg koud in het begin maar gelukkig kregen we het door de lampen op het podium lekker warm.. Er zijn foto's gemaakt door de organisatie van het feest en als het goed is zijn deze onderweg. Zodra ze binnen zijn zet ik ze direct op de site in ons fotoalbum. Groetjes, K-Town!12-10-2008:  Zaterdag 25 oktober feesttent Cabauw!

Zaterdagavond 25 oktober zijn wij te vinden in Cabauw. We hebben er alweer reuze zin in want we gaan weer met z'n allen in het busje met onze enige echte eigen chauffeur ;)! Gezelligheid!!! We beginnen zo rond een uur of 21.00. Kom je ook? Liefs, K-Town!

07-10-2008:  Foto's kermis in Hall online!

Hoooii!! De foto's van Hall zijn binnen, sorry dat het zo lang heeft geduurd! Ze hebben een lange reis gemaakt met de postduif ;)! De volgende keer doen we het gewoon weer via de mail...... Je kunt ze vinden in ons fotoalbum. Tot snel! K-Town!28-09-2008:  Foto's van Made online!

Hoooii allemaal! De foto's van de kermis in Made gisteravond staan online, dus ga snel naar ons fotoalbum om te zien of je er ook tussen staat.. Het was een mooi feest! Wie weet tot volgend jaar!! Groetjes, K-Town!22-09-2008:  Aankomend weekend in Made!

Het feest afgelopen zaterdag in Hall was geweldig! Het was echt ontzettend druk en vooral warm, het muzikale publiek was erg in vorm ;), kortom we hebben genoten! Bri heeft foto's gemaakt en die zullen deze week nog te vinden zijn in ons fotoalbum. Aankomende zaterdagavond staan we op de kermis in Made! Als je zin hebt, kom dan zeker met ons mee feesten! Groetjes, K-Town!

08-09-2008:  Zaterdag 20 september Hall!

Zaterdag 20 september staan we op de kermis in zaal Bello te Hall. Begin januari stonden we daar ook, het was echt een super feest! En nu mogen we de tent daarom nog een keer op de kop zetten! So be there! Groetjes, K-Town!01-09-2008:  File file file!


Nou, na veel stressen stonden we dan toch nog net op tijd op het podium in Naaldwijk. En wat voor een podium! Een podium om een ontzettend dikke boom heen gebouwd! Zoiets hadden we nog niet meegemaakt haha! Het was weer een ontzettend leuke avond, de sfeer zat er goed in met 'alle duitsers......' ;) ! Er was een hele lieve knul met krulletjes die foto's heeft gemaakt. Ik heb ze nog niet ontvangen dus bij deze een klein oproepje. We hebben genoten! 

Nog even een nieuwtje; de agenda van K-town wordt na goed overleg vanaf nu beheerd door boekingskantoor viking. Kijk bij contact voor alle gegevens.

Groetjes, K-Town!21-08-2008:  Vrijdag 29 augustus Naaldwijk!

Volgend weekend is er een braderie. En die braderie laten wij natuurlijk niet graag aan onze neus voorbij gaan! Vrijdagavond de 29ste staan wij daarom op een buitenpodium in Naaldwijk. Het schijnt hartstikke leuk te zijn om daar te spelen dus we hebben er al ontzettend zin in! Ben je er ook bij? Groetjes, K-Town! 

Ps. De foto's van de bruiloft in Beckum van afgelopen weekend staan online + nog een tweede deel met foto's van de feesttent in Voorst (13-06-08)!

10-08-2008:  Foto's Noordseschut online!

Gisteren stonden we in Noordeschut en het was echt super! Wat een feest! We hebben genoten, dank je wel!! Iedereen ging flink uit z'n dak, niet alleen de zaal maar ook mijn lieve bandleden ;). Mijn aller grootste fan was er ook. Ze heeft me een prachtig shirtje gegeven die ik natuurlijk meteen heb aangetrokken (zie hieronder). Ook heeft ze een aantal foto's gemaakt dus ga snel naar ons fotoalbum om ze te bekijken. Wie weet tot volgend jaar! Liefs, Annemarie! K-Town

      

05-08-2008:  Aanstaande zaterdag Noordseschut!


Zo, we zijn weer terug! De vakantie was heerlijk, ff d'r tussen uit en daarna meteen weer aan het werk! Afgelopen weekend stonden we namelijk in Sibculo. Het was niet zo druk, maar wel erg gezellig! Er zijn wat foto's gemaakt die je kunt bewonderen in ons fotoalbum. Aanstaande zaterdag staan we in een feesttent in Noordseschut vanaf 21.00 uur! Don't miss it! Groetjes, K-Town!!

14-07-2008:  Jeujjhh! Vakantie! En daarna feesten in Sibculo!

Heeeeeerlijk! We hebben lekker vakantie! En dit gaan we eens even flink vieren in het buitenland! We zullen de aankomende weken dus even niet te zien zijn op één van de podia in Nederland. Maaaar zodra we terug zijn gaan we direct door naar Sibculo. Want daar staat vrijdag 1 augustus een feesttent waar we de boel eens even flink op de kop gaan zetten! Hopelijk zien we je daar! Fijne vakantie! K-Town!07-07-2008:  Aanstaande zaterdag in Eerbeek!

Aanstaande zaterdag 12 juli spelen we in 'Café Spoorzicht' in Eerbeek. Het feest begint om 21.00 uur. Heb je nog niks te doen? Kom dan zeker even een kijkje nemen en een dansje wagen! Groetjes, K-Town!

29-06-2008:  Annemarie is GESLAAGD!!!

JOEPPIE! Onze Annemarie is afgelopen maandag geslaagd voor haar eindexamen van de Popacademie Concervatorium Artez in Enschede....jawel: met een 8!!! En terecht. Ze heeft echt een super concert neergezet. Een 13-koppige band (helemaal in het wit) en heel veel van haar eigen liedjes. De K-Town boys zijn trots op ONZE Annemarie. GEFELICITEERD van ons!!!15-06-2008:  Extra veel foto's van het feest in Voorst!

Afgelopen weekend hebben we weer lekker een paar keer gespeeld. We stonden o.a. in de geweldige feesttent in Voorst! Het begon al vroeg, met z'n allen voetbal kijken, en wat een feest!! 4-1 ;), dat werd knallen geblazen! Het was een super avond en er zijn ontzettend veel foto's gemaakt, zowel door John Eekhuis als onze eigen fotografe Sushilla Kouwen. We konden niet kiezen dus daarom staan ze bijna allemaal in ons fotoalbum! Geniet ervan! K-Town! 10-06-2008:  Aanstaande vrijdag feesttent in Voorst!

Aanstaande vrijdag (13 juni) staan wij in de tent in Voorst! Dit mogen jullie natuurlijk niet missen, zeker niet aangezien onze zangeres daar uit de buurt komt! Dus kom allemaal kijken! Het Nederlands eftal moet spelen en daarna wordt er flink feest gevierd (hopen we dan tenminste afhankelijk van de uitslag ;), maar na Italië kan dit bijna niet meer mis gaan toch?!! ;) En anders drinken we er ééntje op de volgende wedstrijd!!) Het feest begint om 21.00 uur, don't miss it! Groetjes, K-Town!

08-06-2008:  Geweldig feest in Bakkeveen!

Bakkeveen, het was een geweldig feest! Dank je wel! Dankzij de fotograaf die rondliep op het feest zijn er prachtige foto's gemaakt, waarvan er een aantal te zien zijn in ons fotoalbum. Voor meer foto's kun je terecht op www.bikkelsite.com . We hebben genoten! En de duik in het zwembad achteraf is de boys van K-Town ook goed bevallen, vooral het mooie uitzicht ;)! 05-06-2008:  Zaterdag feest in Bakkeveen!

Aankomende zaterdag staan wij in een feesttent in Bakkeveen. Het begint om 21.00 uur. Als je nog niks te doen hebt dan is dit het juiste adres ;)! Hopelijk tot dan! Groetjes, K-Town!

02-06-2008:  Filmpjes van Roden online!

We hebben afgelopen maand op een groot feest in Roden gestaan en er zijn heel veel filmpjes gemaakt! En deze zijn nu te bewonderen!! Dus ga snel naar 'multimedia' en bekijk ze allemaal!

28-05-2008:  Nieuw design voor K-Town!

Zoals jullie zien is de website vernieuwd! Wij vonden het oude design nogal saai en teveel op een bruiloften band lijken, wat wij natuurlijk helemaal niet zijn! Daarom hebben wij alles op alles gezet om de site flitsender en kleurrijker te maken. En... DIT IS HET RESULTAAT!!!!!! We zijn er trots op! Check de site even uit als je toch online bent en kom binnenkort zeker even terug want we hebben leuke nieuwtjes..... nouja, laten we zeggen..... GROOT NIEUWS ;)!

07-05-2008:  Foto's van Roden online!

Het was een geweldig feest in Roden! Wat een boel mensen waren er zeg. We hebben genoten! Met dank aan The Soulmasters (zie www.thesoulmaster.nl) zijn er een aantal mooie foto's gemaakt die jullie kunnen bekijken in het fotoalbum. Er is ook een filmpje gemaakt en ook deze zal binnenkort online staan. Ik hoop dat jullie je ook zo vermaakt hebben en wie weet tot volgend jaar! Groetjes, K-Town!25-04-2008:  Hemelvaart met K-Town in Roden!

Zaterdag 3 mei staan wij in Zalencentrum De Pompstee in Roden. Een groot feest, grote zaal en een grote band, wat wil je nog meer ;)! Het wordt waarschijnlijk erg druk dus als je erbij wilt zijn kom dan op tijd. Don´t miss it! Tot snel!

23-04-2008:  Studentenfeest in Ede!


Morgenavond staan wij op een studentenfeest in Ede! Het feest zal plaats vinden in Partycentrum Buitenzorg en begint om 21.00 uur. We hopen jullie daar te zien! More news soon... Liefs, K-Town!

22-03-08: Op de foto met Jannes!

Gisteravond stonden wij op een bedrijfsfeest in Appingedam, en jawel.... Jannes was ook van de partij! En wij wilden natuurlijk graag eventjes met hem op de foto ;) (zie hieronder)! 

Wat was het gezellig! We hebben trouwens nog wel wat beleefd op de terugweg want we werden aangehouden door de marechauche haha! Maar we hebben het overleefd. Bedankt voor het feestje Appingedam en tot de volgende keer! Groetjes, K-Town.